ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

  • Οι αποστολές γίνονται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier) με παράδοση την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αποστολές εντός Πόλης – Intracity) ή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (αποστολές Πόλη-Πόλη – Domestic).
  • Για αποστολές άνω των 10 κιλών, η αποστολή γίνεται με πρακτορείο κατόπιν συνεννοήσεως.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ποιες είναι οι διαδικασίες επιστροφής ενός προϊόντος;
Σε κάθε περίπτωση πριν την επιστροφή ενός προϊόντος στην εταιρία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς στο email  fmed.gr@gmail.com και να εξηγήσετε τους λόγους μη αποδοχής του προϊόντος και επιστροφής του. Στέλεχος της εταιρίας μας θα εξετάσει το αίτημά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας, δίνοντάς σας τις απαραίτητες οδηγίες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Επίσης παρακαλούμε να προσέξετε τα εξής σημεία:
• Πρέπει να έχετε επικοινωνήσει την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα που παραλάβατε το προϊόν για να ενημερώσετε την εταιρία. Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να υπάρχει γραπτή ενημέρωση με email που θα αιτιολογεί το λόγο της επιστροφής. Διαφορετικά δύναται να μη γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή.
• Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του τιμολογίου και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό ή στάλθηκε λανθασμένα από την εταιρία μας.
• Σε κάθε περίπτωση το προϊόν εφόσον επιστραφεί θα πρέπει να συσκευαστεί πολύ καλά και να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή, με όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν. (Οδηγίες, εγγυήσεις, Δελτία Αποστολής, απόδειξη κλπ)
• Για εκείνες τις περιπτώσεις που δεν απαιτείται καταστροφή της συσκευασίας για να δείτε το προϊόν, είναι απαραίτητη η τοποθέτησή του στην αρχική του συσκευασία έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί.
• Το προϊόν δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εκτός εάν αυτό δεν είναι εφικτό σε σχέση με το είδος του.
• Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία μας, μόνο εάν υπάρχει λάθος δικό της.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του.

Στις περιπτώσεις αιτιολογημένης επιστροφής προϊόντων η FMED Α.Ε. πιστώνει τα χρήματα στο λογαριασμό σας ή σας προτείνει εναλλακτικές προτάσεις προϊόντων.