ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι αποστολές γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier με παράδοση την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα (ισχύει για αποστολές εντός Πόλης – Intracity) ή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και ανάλογα πάντα με τον τόπο παράδοσης (αποστολές Πόλη-Πόλη – Domestic).
Για αποστολές άνω των 10 κιλών, η αποστολή γίνεται με πρακτορείο κατόπιν συνεννοήσεως.

Επιστροφή προϊόντος – Ακύρωση παραγγελίας

Λόγω του ότι τα περισσότερα από τα είδη της εταιρίας ανήκουν στην κατηγορία των ιατρικών και παραϊατρικών προϊόντων, δεν επιτρέπεται η επιστροφή τους.

Για τα προϊόντα που εξαιρούνται αυτής της κατηγορίας και εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία με την εταιρία για τους λόγους επιστροφής ή λόγω αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της εταιρίας ή αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή στάλθηκε λανθασμένα, η επιστροφή μπορεί να γίνει δεκτή μόνο εάν το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Στις περιπτώσεις αυτές η επιστροφή-αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή και με όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν (οδηγίες, εγγυήσεις, δελτίο αποστολής, παραστατικό αγορών κλπ) ενώ θα πρέπει να συσκευαστεί πολύ καλά και να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή του.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν από την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία με την εταιρία.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία μόνο εάν υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρίας.

Στις περιπτώσεις αιτιολογημένης επιστροφής προϊόντων, τα χρήματα πιστώνονται από την εταιρεία με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή.